UN BLOG DESPRE CREAREA RELATIILOR DE IUBIRE

Dragii mei, acest blog este pentru voi! Am unele informatii despre cum putem sa ne creem o relatie perfecta inclusiv cu persoane specifice! De acum inainte spune STOP suferintei si a lacrimilor pentru ca nu mai au niciun sens. Stiu secretul care poate sa iti dea inapoi persoana iubita indiferent cine ar fi ea!

In primul rand trebuie sa iti spun ca nu exista cuvantul imposibil. De aici incepe totul. Orice este posibil. Drept urmare este posibil si sa te impaci cu persoana iubita sau sa te placa baiatul/fata pe care ai pus ochii.

Am citit, m-am documentat, am aflat inclusiv de la persoane si am trait pe pielea mea multe experiente de acest gen. De ce sa fim tristi cand cineva ne parasteste? Daca avem credinta ca aceea persoana este persoana cu care vrem sa ne impartim viata si stim sa asteptam atunci totul va fi asa cum ne dorim. Trebuie doar sa avem incredere in noi si sa invatam sa ne iubim! Asta e primul pas.

Oricine poate sa creeze relatia perfecta! Noi putem sa creem Realitatea noastra!

Crezi ca merita sa plangi daca te-a parasit sau spune ca nu te iubeste?

Vrei sa-ti zic ceva? NU se iubeste pe el/ea!  O persoana care se iubeste nu va spune niciodata ca nu te iubeste. Cand te iubesti pe TINE, iubesti TOT CE EXISTA!

Te-a parasit? Zambeste! De ce? Pentru ca TU stii ca VA VENI INAPOI! Asta daca si tu iti doresti, bineinteles! Daca nu, vei gasi pe altcineva care sa merite sa-i oferi iubirea.

Legea atractiei spune ca putem avea tot ce ne dorim daca credem si suntem recunoscatori. Bineinteles ca multi nu vor spune asta, deoarece se gandesc la liberul arbitru. Dar vreti sa va spun ceva?? Iubirea este ENERGIE! Noi suntem ENERGIE! Deci nu e nicio incalcare de liber arbitru. Pentru ca daca cineva nu te vrea este din cauza energiei iubirii nu din alta cauza! Deci nu e nicio incalcare e un sentiment!

Cand cineva iti spune: NU TE IUBESC , e clar ca e ceva in neregula cu TINE! La tine trebuie sa inceapa schimbarea nu la persoana de langa tine. Daca tu te schimbi, schimbi si vibratia energetica si deci persoana de langa tine va simti din nou iubirea!

Daca in momentul despartirii de cineva te pui pe plans sau nervi sau suparare nu vei reusi sa il mai intorci prea curand! Daca in schimb te concentrezi pe TINE, te gandesti la TINE, iti ridici vibratia iubirii, persoana iubita va simti aceasta schimbare si isi va dori sa se intoarca la tine din nou ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat!

Ce tare nu? Dar pentru asta aveti nevoie de SCHIMBARE!

Cand mergeti la vrajitoare care spun ca va fac vraji de intoarcere a iubitului e tot o joaca de energie. Tot cu energia se lucreaza doar ca e o energie fortata.

Se poate orice iti doresti sa ai, inclusiv un iubit specific, dar trebuie sa existe o credinta foarte mare! Un exemplu foarte bun este Katie Holmes care visa de adolescenta ca va fi sotia lui Tom Cruise si chiar a devenit apoi sotia lui! O fi doar o coincidenta? Si nu doar ea ci multi multi alti, internetul abunda in povesti de succes de acest fel. Doar noi preferam sa suferim, e mai bine nu?

Nu uitati ca suferinta inseamna lipsa iubirii! Suferinta inseamna pasi foarte mici de reintoarcere a persoanei iubite! Stergeti-va lacrimile si zambiti! Fiti fericiti orice ati face!

In acest blog imi doresc sa scriu metode si exemple din creatia relatiilor de iubire. Stiu ca se poate! In plan mai am o carte despre Iubirea Adevarata cat si doua caiete cu exercitii despre Iubirea de Sine si Crearea Relatiilor de Iubire!

Daca veti fi interesati voi scrie un PDF in care veti invata pas cu pas cum sa aduceti inapoi persoana iubita sau sa creati relatia de iubire perfecta!  Vreau sa fie un PDF cu exemple, pasii si teorii. Un document mai mare care va costa o suma modica, nu fac asta pentru bani! Eu vreau sa fiti constienti de acest adevar din sufletele voastre! Va iubesc! Daca aveti probleme in dragoste sau nu va mai intelegeti cu partenerul/partenera ma puteti contacta pe iubireadevarataexista@yahoo.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s